Uw klus en computer in vakkundige handen

In de huiskamer staat er tegenwoordig een keur aan apparaten zoals televisie, geluidsinstallatie, opname- en afspeel apparatuur, televisie / internet modems met bijbehorende bekabelde of draadloze aansluitingen. 

Opgeruimd en gebruiksvriendelijk

Ik kan de bestaande apparatuur efficiënt aansluiten en de gebruiksvriendelijkheid, qua bediening, verbeteren. Kabels worden zoveel mogelijk uit het zicht gehaald en de meest gebruikte functies van de verschillende apparaten onder de knoppen van één afstandsbediening gebracht. Lekker makkelijk toch? Uiteraard kan ik uw digitale TV aan een beugel hangen of in een kast plaatsen indien u dit wenst.

Eenvoudige reparaties

Veel moderne apparatuur is maar lastig of tegen hoge kosten te repareren. Daar staat tegenover dat er vaak meer te repareren is dan gedacht. Het is uiteraard duurzamer om een reparatie door te voeren, echter moet dat wel in overeenstemming zijn met de waarde van het apparaat. Hierover kan ik u adviseren. Persoonlijk stuit onze 'wegwerpmaatschappij' mij vaak tegen de borst. Duurzaam betekent niet altijd goedkoper maar vaak wel beter voor het milieu.

Valt de kwaliteit van het digitale Televisiesignaal tegen?

Problemen met de kwaliteit van digitale televisie (slecht signaal) aangeboden door de bekende providers kan ik aanpakken en verhelpen.

Het installatiepakket van uw nieuwe provider / internet / TV

Meestal wordt de aansluiting door een monteur overdag gedaan. U moet hiervoor vrij nemen. Ik doe dat op tijden en momenten dat u thuis bent. U hoeft u dus geen vrije dag op te offeren :-) Bovendien werk ik alle aansluitingen netjes af en zoveel mogelijk uit het zicht.

Ik ben u graag van dienst   

©2016 Webdesign KlusAmi