Uw klus en computer in vakkundige handen

Maak gebruik van de technische verhuisservice en laat uw computer, internetaansluiting, TV, audio- en video-installatie en uw verlichting ook door KlusAmi verhuizen.

 

Vroeger verhuisden wat kasten en meubilair, een paar lampen, een koelkast, een radio/TV en nog wat andere zaken van de oude naar de nieuwe woning. Zeker niet complex dus redelijk overzichtelijk.

Tegenwoordig verhuist meestal de internetaansluiting compleet met router, modem, bekabeling, NAS en Wifi oplossingen, telecommunicatie oplossingen , digitale televisie aansluitingen, meerdere televisies,  opname- en mediasystemen en ook nog eens de mooiste lampen.  Initïële aansluitingen zijn soms gesitueerd op een andere plaats en en Wifi kan zomaar ineens een probleem vormen. Het is prettig als er snel weer gebruik kan worden gemaakt van internet en andere digitale diensten, waaronder bijvoorbeeld digitale TV op meerdere televisies. Snoeren worden, veilig en netjes uit het zicht, weggewerkt. Lampen worden verantwoord gedeïnstalleerd en weer veilig opgehangen. 

 

Ik kan de zorg hiervoor volledig uit uw handen nemen. De oude situatie blijft verantwoord achter en de nieuwe woning wordt op alle technische vlakken weer werkend ingericht. 

De verhuisservice wordt aangeboden tegen het reguliere klustarief.

 

©2016 Webdesign KlusAmi