Uw klus en computer in vakkundige handen

PC Hulp

Hebt u last van popups, spyware of virussen? Doet uw pc of laptop het niet of doet hij soms raar? Werkt uw draadloze internetverbinding niet meer? Hebt u hulp nodig met uw pc of laptop configuratie? Valt de kwaliteit van uw digitale TV tegen?     .......?

 

ComputerAmi kan u met de volgende diensten helpen. Neem direct contact op via mail of bel 0645464573. 

 

Service aan huis

Met service aan huis is het mogelijk om veel problemen op het gebied van computers en netwerken te verhelpen. Denk hierbij aan het opschonen van uw pc, het installeren van een printer en het oplossen van andere problemen.

 

Service op afstand

Soms is het sneller en handiger om eerst online te kijken naar uw probleem. Ik kan uw PC voor dat doeleinde op afstand benaderen. Hiervoor installeert u eerst een hulpprogramma: beheer op afstand. Hiervoor heeft u wel een werkende internetverbinding nodig.

 

Reparatie van uw computer en laptop:

Vaak betreft de reparatie een klein onderdeel en vallen de kosten dus ook mee. De meeste reparaties echter zijn niet bij u thuis uit te voeren. In mijn werkplaats vindt verder onderzoek plaats. Bedraagt de reparatie meer dan € 100 informeer ik u eerst hierover en over de consequenties van de reparatie. Na uw toestemming volgt de reparatie. 

Onderhoud aan hardware en software

In de autowereld de gewoonste zaak, bij computerapparatuur is dit niet vanzelfsprekend. 

Preventief en correctief onderhoud aan zowel de hardware als de software voorkomt problemen met warmte (grootste vijand van uw computer) slecht werkende onderdelen (verouderde drivers), ondefinieerbare problemen (biosinstellingen), verouderde APPS/programma’s en virusprogramma’s . Ik bied hiervoor mogelijkheden met eenmalig of halfjaarlijks computeronderhoud (APK) aan.

PC sneller maken

Er zijn mogelijkheden op hardware en software gebied om uw systeem wat sneller te maken. Hierover kan ik adviseren

 

Virussen en Spyware verwijderen.

Virussen en spyware hebben de nare eigenschappen dat ze uw systeem vertragen en absoluut minder veilig maken. Verantwoord omgaan met internet en een goede virusscanner beschermen u voor een groot gedeelte. Mocht u ongewenste pop-ups hebben, ervaren dat uw systeem zeer traag is of onbegrijpelijk gedrag vertoont neemt u dan meteen contact op.

 

Herstel van software en besturingssystemen (Windows, Android en iOS en Apps/programma's):

Problemen met het installeren van nieuwe programma’s? Werkt een programma niet meer, wordt uw apparaat erg traag? Last van een virus? Ik los het voor u op. Ook met uw Smartphone en Tablet kan ik u helpen. Een herinstallatie kan soms onvermijdelijk zijn. Ik doe dat dan uiteraard voor u 

 

Netwerk/Internet problemen:

Geen of traag internet of een slecht draadloos bereik zijn veel gehoorde klachten. Gamen met een instabiele verbinding heeft menig gamer al tot wanhoop gedreven. Ik kan u daar mee helpen. Indien nodig worden extra wifi-toegangspunten (Access Point) geplaatst en wordt het netwerk optimaal ingesteld. Uiteraard help ik u graag met het aanleggen van bekabelde netwerken en indien nodig kan ik u adviseren. 

 

Backup van uw data of terughalen verloren data.

Een backup blijft de beste bescherming tegen het verlies van data. Hierover kan ik u adviseren. Een eenvoudige externe harde schijf kan voor u een uitkomst zijn. Er zijn echter ook Cloudoplossingen, waarbij u bestanden en backups kunt parkeren bij een externe partij.

Computer gecrasht = bestanden weg? Vaak zijn uw bestanden en foto’s terug te krijgen. Ook bestanden van uw defecte USB stick of externe schijf zijn terug te halen. Alleen bij (ernstige) fysieke schade kan het zijn dat er geen bestanden of foto’s terug te krijgen zijn, dit kan ik bijna direct beoordelen. Herstel van bestanden en foto’s is een langdurig proces. Vandaar dat ik dat bij mij op de zaak doe wat aanzienlijk scheelt in geld en tijd. 

BELANGRIJK: zet een computer uit na een hardware/softwarecrash: gebruik de externe disk / USB disk niet meer als daar de data op stond. U heeft kans dat de schade verergert of ‘verloren’ bestanden overschreven worden. Deze data is dan niet meer terug te halen. 

 

Een nieuwe of gebruikte computer:

Vaak is een jong gebruikte computer een uitstekend alternatief voor de duurdere nieuwe uitvoeringen. Aan de hand van uw wensen lever ik een ingericht systeem: startklaar en met 6 maanden garantie op de onderdelen. Voordelig en duurzaam dus. Uiteraard kan ik u adviseren over de aanschaf van een nieuwe PC. Heeft u al een nieuwe computer aangeschaft dan kan ik u helpen bij het inrichten van uw nieuwe computer: het overzetten van uw bestanden, de programma's en instellingen van bijvoorbeeld uw email.

 

Installatie van Provider apparatuur: (leverancier internet/TV/telefoon)

Komt u er met het pakket van de provider (Kabel / Glas / .DSL) niet uit? Ik kan het pakket voor u installeren. Uiteraard kan ik u ook helpen met problemen in de bestaande bekabeling of het Wifibereik. 

 

Verbeteren van de kwaliteit van Digitale TV

Met de toename van het gebruik van apparaten die draadloos willen communiceren neemt ook de storingsgevoeligheid toe. De kwaliteit van het beeld van digitale TV kan drastisch afnemen. Geen beeld, blokjes in beeld, geluidsproblemen zijn veelgehoorde klachten. Ik kan uw probleem oplossen. No cure, no pay. 

 

Wat er verder ter tafel komt

De vragen die ik krijg zijn divers. Als het met computers, smartphones, tablets, TV, audio/video of aanverwante apparatuur te maken heeft kan ik meestal de oplossing wel aanreiken. Neemt u rustig contact op. Ik kom graag langs om te kijken of ik u kan helpen.

©2016 Webdesign KlusAmi