Uw klus en computer in vakkundige handen

Een backup is en blijft de beste bescherming tegen het verlies van data. Hierover kan ik u adviseren: van een eenvoudige externe harde schijf tot een NAS-oplossing (klik voor uitleg NAS). Er bestaan ook Cloudoplossingen, waarbij u bestanden en backups online kunt parkeren bij een externe partij. Denk b.v. aan GoogleDrive, Onedrive en Dropbox. Onder deze link worden gratis clouddiensten met elkaar vergeleken. ComputerAmi en KlusAmi maken gebruik van een eigen server Owncloud. 

Computer gecrasht = bestanden weg?

Vaak zijn uw bestanden en foto’s met softwareoplossingen terug te halen. Ook bestanden van uw defecte USB stick of externe schijf zijn terug te halen. Alleen bij (ernstige) fysieke schade kan het zijn dat de bestanden of foto’s verloren zijn, dit kan ik bijna direct beoordelen. Het softwarematig herstellen van bestanden en foto’s is een langdurig proces. Vandaar dat ik dat bij mij op de zaak doe wat u aanzienlijk scheelt in geld en tijd. 

Is het opslagmedium fysiek beschadigd dan is recovery een intensieve en vaak zeer kostbare gelegenheid. Dit specialisme heb ik uitbesteedt aan een betrouwbare partners met betaalbare tarieven. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kostenopgave.

Voor flashdata recovery kan ik Recoverfab van harte aanbevelen.

BELANGRIJK: zet een computer uit na een hardware/softwarecrash: gebruik de externe disk / USB disk niet meer als daar de data op stond. Haal opslagkaartjes uit telefoon of fototoestel. Doet u dat niet dan is de kans groot dat de schade verergert of ‘verloren’ bestanden overschreven worden. Deze data is dan niet meer terug te halen. 

DATAVERLIES AANVRAAG

Blader bestanden
Grootte limiet voor elk bestand is 10.0 MB

    ©2016 Webdesign KlusAmi